Trouwdag

Op 22 mei 2009 zijn wij getrouwd voor de wet in het kasteel van Rhoon en voor de kerk in het kerkje van Kijfhoek.


Fotoboek

Wij hebben na ons huwelijk alle foto's netjes in een boek verzameld. Dit boek staat ook online.
Download ons fotoboek HIER


Huwelijksaanzoek

Kleine fotoreportage officiŽle huwelijksaanzoek op Machu Picchu. Klik hier of op de foto hiernaast. De presentatie opent zich in een nieuw venster.


01 Vrijgezellenfeest Erik

Het vrijgezellenfeest van Erik bestond uit overdag midgetgolfen, daarna eten bij de Burger King omdat Hanz was vergeten te reserveren bij een restaurant en in de avond karten bij de kartbaan in Delft. De avond eindigde op een terras aan de Grote Markt in Delft. Klik hier of op de foto hiernaast. De presentatie opent zich in een nieuw venster.


01 Vrijgezellenfeest Jantine

Jantine haar vrijgezellendag begon thuis. Ze werd opgehaald om wat te gaan drinken bij de Bazaar aan de Witte de Withstraat. Daarna werd er gegeten bij de Heksenketel. Hier hadden ze een themafeest met diverse spelletjes. De avond werd afgesloten bij Irish Pub Paddy Murphy's. Klik hier of op de foto hiernaast. De presentatie opent zich in een nieuw venster.


02 Thuis bij ouders Jantine

Foto's gemaakt 's-ochtends bij Jantine thuis. Erik haalde Jantine hier om 11.30 op. Klik hier of op de foto hiernaast. De presentatie opent zich in een nieuw venster.


03 Kasteel van Rhoon

In het kasteel van Rhoon traden wij om 13.00 in het huwelijk voor de wet. Klik hier of op de foto hiernaast. De presentatie opent zich in een nieuw venster.


04 Kerkje van Kijfhoek

In het kerkje van Kijfhoek traden wij om 15.00 in het huwelijk. Klik hier of op de foto hiernaast. De presentatie opent zich in een nieuw venster.


05 Ontvangst Zalmhuis

Na alle plechtigheden kwamen we aan in het Zalmhuis om met de daggasten te gaan eten. In deze reportage zitten de foto's van de ontvangst bij het Zalmhuis tot aan het eten. Klik hier of op de foto hiernaast. De presentatie opent zich in een nieuw venster.


06 Eten Zalmhuis

Bij het Zalmhuis hebben we met alle daggasten gegeten. Tijdens het eten bedankten we de getuigen en ceremoniemeesteressen met een cadeautje. Zelf kregen we ook nog een aantal cadeaus. Klik hier of op de foto hiernaast. De presentatie opent zich in een nieuw venster.


07 Gastenboek

Om alle gasten netjes in een album bij elkaar te hebben, hebben we alle gasten op de foto laten zetten. In deze reportage alle foto's van de gasten. Klik hier of op de foto hiernaast. De presentatie opent zich in een nieuw venster.


08 Feest Zalmhuis

's-avonds was het feest. In het Zalmhuis hebben we tot de late uurtjes gefeest en gedanst onder begeleiding van de band Unit Five. Klik hier of op de foto hiernaast. De presentatie opent zich in een nieuw venster.
09 Etentje Barend Beer

De dag na ons trouwen hebben we het afgesloten met een select groepje tijdens een etentje bij Barend Beer. Klik hier of op de foto hiernaast. De presentatie opent zich in een nieuw venster.
godaddy hit counter